Watermeln hydrogen generator container at construction site

Over ons

Wij leveren on-demand groene stroom zonder complexiteit

Bij Watermeln zijn we gepassioneerd over het vormgeven van een duurzame toekomst.

Als Nederlandse start-up zetten we ons in voor het leveren van groene elektriciteit aan locaties zonder netaansluiting. Of het nu gaat om actieve bouwlocaties, levendige festivals of EV-laadpleinen die de transitie naar elektrische mobiliteit bevorderen, onze energieoplossingen zijn altijd afgestemd op de wensen van onze klanten.

DGTL team photo

Onze missie

Het is onze missie om alle dieselgeneratoren in de wereld overbodig te maken door overal en altijd betaalbare elektriciteit te leveren.
Dit doen wij met de volgende kernwaarden: 

  • Veilige plug & play oplossingen
  • Gebruik van hergebruikte batterijen
  • Geen CO2, NOx en fijnstof ter plaatse
  • Groen gecertificeerde waterstof uit hernieuwbare bronnen
Kom in contact

Waarom Watermeln?

We begrijpen de groeiende behoefte aan betrouwbare en duurzame energiebronnen, vooral op locaties waar het elektriciteitsnet niet beschikbaar is. Watermeln biedt niet alleen een groen alternatief, maar we gaan ook verder. We passen waterstof op een veilige en kosteneffectieve manier toe, waardoor onze klanten kunnen vertrouwen op schone energie, zelfs in de meest veeleisende omgeving.

Onze toewijding aan duurzaamheid

Bij Watermeln streven we naar meer dan alleen het leveren van elektriciteit. Wij spannen ons in voor een schonere, groenere toekomst waarin duurzame energie de norm is. Onze inzet voor milieubewustzijn komt tot uiting in elk aspect van ons werk, van de keuze voor groene energiebronnen tot de optimalisatie van ons transport en de minimalisering van onze ecologische voetafdruk.

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Samen met onze klanten en partners streven we ernaar om duurzaamheid en efficiëntie naar nieuwe hoogten te tillen. Watermeln is uw betrouwbare partner in de reis naar een schoner en groener energielandschap. We kijken ernaar uit om samen met u te werken aan een duurzame toekomst.

Ons team

Achter Watermeln staat een team met uitgebreide kennis en ervaring in waterstof- en batterijtechnologie. We hebben niet alleen expertise in deze geavanceerde velden, maar we begrijpen ook hoe we deze technologieën veilig en zo efficiënt mogelijk kunnen inzetten voor tijdelijke mobiele toepassingen. Onze gecombineerde ervaring stelt ons in staat om innovatieve energieoplossingen te ontwikkelen en te implementeren die zowel milieuvriendelijk als economisch rendabel zijn.

Jeff Wezel

Jeff Wezel

Mede-eigenaar

Houdt zich bezig met bedrijfsontwikkeling, marketing, software en veiligheid.

Jasper Baltus

Jasper Baltus

Mede-eigenaar

Houdt zich bezig met productontwikkeling, en operations.

Mike Kuip

Mike Kuip

All-round werknemer

Spin in het web op gebied van productontwikkeling, operations en admin

Onze partners

Samen komen we verder, zeker met deze ervaren partners.

Logo-black.png

Skoon versnelt de energietransitie met een netwerk van schone mobiele energieoplossingen, en een set aan software tools die asset owners en gebruikers beter laten samenwerken.

Bekijk website
logo-accenda.png

Accenda is een R&D specialist in mechetronica van o.a. batterij- en waterstoftechnologie. Vanuit een samenwerking wordt er gewerkt aan de ontwikkeling en productie van de waterstofgeneratoren.

Bekijk website
logo_Hystream_AI_2.png

We plannen, ontwerpen en coördineren veilige en samenhangende oplossingen voor de ontwikkeling van waterstofprojecten.

Bekijk website
RF LOGO

De Revolution Foundation levert duurzame en circulaire systemen voor festivals, evenementen en organisaties. We werken nauw samen met evenementen, bedrijven en overheden om circulaire blauwdrukken te ontwerpen en te implementeren, waarmee we de transitie naar een duurzame economie versnellen.

Bekijk website
Loading news
WM-200

Boek nu je Watermeln aggregaat

Na het invullen van het formulier neemt het Watermeln team zo snel mogelijk contact met u op.