Operators watermeln

Altijd inzicht in uw Watermeln

Cloud monitoring software

laptop met telefoon (2).jpg

My.Watermeln Monitoring

De cloud oplossing voor het monitoren van waterstof generatoren op elk elk apparaat

  • Real-time Prestatiebewaking
  • Vroegtijdige Probleemdetectie
  • Efficiëntieoptimalisatie
  • Voorspellend Onderhoud
  • Veiligheid
Log in
Cartoon representing watermeln IoT and online monitoring

Realtime inzicht

Online monitoring stelt kijkers in staat om de prestaties van het waterstofaggregaat in real-time te volgen. Je kan belangrijke parameters zoals druk, temperatuur, verbruik en vermogen in de gaten houden.

push melding.jpg

Notifications

Door continu te monitoren, kunnen potentiële problemen worden opgespoord voordat ze zich ontwikkelen tot grote storingen. Dit helpt bij het verminderen van ongeplande downtime en minimaliseert de kans op ernstige schade aan het aggregaat.

symbol of sustainability for watermeln's emission free generator

Efficiëntie optimalisatie

Door gegevens te analyseren, kunnen optimalisaties worden geïdentificeerd en geïmplementeerd om het energieverbruik te verminderen en de algehele prestaties te verbeteren.

gegevens analyse.jpg

Gegevensanalyse

De verzamelde gegevens kunnen worden geanalyseerd om trends en patronen te identificeren, wat waardevolle inzichten oplevert voor verdere optimalisatie van het waterstofaggregaat. Dit kan leiden tot kostenbesparingen, verbeterde prestaties en een betere operationele planning.

laptop met telefoon (2).jpg

Toegang op afstand

Met online monitoring kunnen operators en technici toegang krijgen tot de gegevens van het waterstofaggregaat vanaf elke locatie. Dit biedt meer flexibiliteit en maakt het mogelijk om snel te reageren op eventuele problemen, zelfs als men niet ter plaatse is.

my.watermeln klein

Live locatie

Met gebruik van GPS is er altijd met uiterste precisie inzicht in waar de systemen staan. 

veiligheid.jpg

Veiligheid

Monitoring van waterstofaggregaten online draagt bij aan de veiligheid door het detecteren van abnormale bedrijfsomstandigheden die kunnen leiden tot gevaarlijke situaties, zoals oververhitting of drukafwijkingen. Door deze situaties snel te identificeren, kunnen passende maatregelen worden genomen om de veiligheid te waarborgen.

onderhoud.png

Voorspellend onderhoud

Met online monitoring kunnen onderhoudstechnici de conditie van de apparatuur bewaken en onderhoudsplanningen optimaliseren. Door het gedrag van het aggregaat in de loop van de tijd te volgen, kunnen onderhoudsbehoeften voorspeld worden, waardoor preventief onderhoud mogelijk is en kostbare reparaties worden voorkomen.

rapportage.jpg

Rapporten

Onze online monitoring software biedt geavanceerde automatische rapportage. Zonder handmatige tussenkomst genereert het nauwkeurige, op maat gemaakte rapporten op basis van continu verzamelde en geanalyseerde data. Dit bespaart tijd, vermindert fouten en biedt waardevolle inzichten, waardoor u beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen. Vertrouw op consistente en betrouwbare gegevensrapportage.